Categories
Testimoniale

Testimonial de suflet

Am ales să las totul scris aici, fără să modific nici măcar o virgulă, pentru că este autentic și știu că e scris din suflet

“Suntem o familie SonRise pentru că totul a pornit dintr-o adevărată disperare. Pur și simplu eram depășiți de tot ce ni se întâmpla, eram la capătul puterilor. Copilul nostru, diagnosticat cu autism atipic, făcea câte 2 ore de terapie Aba zilnic, iar programul ei zilnic se întindea pe aproape 12 ore în care opoziționismul, țipetele, furia făceau parte din ordinea de zi. Trăiam neputință, stres continuu, frustrare iar resursele noastre fizice și emoționale parcă erau de mult epuizate. Atunci s-a întâmplat să primim în dar o bucurie, o nouă perspectivă asupra noastră, a părinților speciali, și o nouă înțelegere asupra conexiunii pe care o putem avea cu copilul nostru. 

Camelia a fost cea care, cu multă răbdare și iscusință, ne-a ascultat și ne-a înțeles apoi ne-a întors toată lumea pe dos. Într-un sens cum nu se poate mai bun, bineînțeles. 
Alături de ea am făcut un plan de schimbare a dietei, de scoatere a tehnologiei dătătoare de dependență din programul zilnic, de schimbare a atitudinii noastre ca părinți. Deci, cel mai important lucru a fost să începem schimbarea cu..noi. A fost incredibil de greu la început, nu știam ce și cum să facem, nu mai rezistam țipetelor fețitei noastre, stresul era la cote maxime. Dar nu ne-am dat bătuți, erau abordări ce urmau să ne schimbe viața, așadar am continuat. Iar, cel mai mare noroc a fost că nici Camelia nu a renunțat la noi. Ne-a susținut în orice fel posibil, chiar și când i ne-am urcat în cap 🙂 La propriu 😁
Acum lucrurile sunt diferite. Relația cu fetița noastră ni s-a schimbat considerabil, ne jucăm mai mult împreună, facem tot felul de activități care ne implică fizic și emoțional, ei i s-a îmbunătățit limbajul și contactul vizual dar și înțelegerea asupra vieții iar noi am învățat să punem limite și să respectăm reguli – lucruri atât de importante în viața oricărei familii conectate și sănătoase. 
Pe scurt, terapia SonRise a făcut minuni în viața noastră iar Cami ne-a adus împreună, ca familie. Mulțumim din suflet 🤗”

Cristina